Kasnäs-Örö Melontaretki Saaristomeren kansallispuistossa 30.6.-2.7.

2000 saarta kutsuu seikkailuun!

Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa aavoja selänteitä ja karua ulkosaariston luontoa tuhansien pienten sekä suurten saarten keskellä. .Retki sopii niille, joille Meloja 1-kurssi suoritettu tai vastaavat tiedot .ovat hallussa ja haluat melomaan merelle turvallisessa ohjauksessa.

Perjantaina 30.6. melomme Örön saarelle, jossa yövymme. Örön saari on ainutlatuinen! Saari on ollut suljettuna 100 vuotta ja avattu vuonna 2015. Saari kätkee sisäänsä useita lajeja (kasveja, perhosia) joita ei tavata muualla Suomessa. Vanha sotilaslinnoitus on Saaristomeren kansallispuiston historiallisia helmiä.

Lauantaina teemme melontareissun Kuggskäriin tai Rosalaan (riippuen tuulista) ja palaamme Örön saarelle. Tarkkaa reittiä lauantaille ei ole lyöty lukkoon -saaret tarjoavat lukuisia vaihtoehtoja. Jätämme hyvin aikaa Örön luontopoluille (2kpl) ja saaren tutkailuun.

Melontamatkat 15 -20 km / pvä

Örön saarella on myös ravintola jos haluaa oman kokkauksen sijasta syödä hyvää paikallista ruokaa. Ravintola 12" ruokalista on nähtävillä: https://www.visitoro.fi

Sunnuntaina palaamme saaria kierrellen takaisin Kasnäsiin.

Paikka. Saaristomeren Kansallispuisto. Öron saari. Lähtö ja paluu Kasnäs vierasvenesatama. Lähtö pe klo 15 ja paluu su klo 15

Päivämäärä. 30.6. -2..7.2023.

Hinta. 205€

Vakuutus. Osallistujalla oltava tapaturmavakuutus. Yrittäjällä on vastuuvakuutus

Hintaan kuuluvat. Opastus,  kajakki + mela, aukkopeite, 

Hintaan ei kuulu. Vakuutus. Ruoka.