USEIN KYSYTTYÄ

Tässä vastauksia muutamiin usein kysyttyihin kysymyksiin....

Miten olette avoinna?

Meillä ei ole varsinaisia aukioloaikoja. Olemme avoinna tilauksesta, mutta hienolla säällä meidät löytää melko varmasti rannasta. Toki voimme olla myös vesillä! Tästä syystä aina on hyvä soittaa tai laittaa viestiä, ettei tule turhaa ajelua rantaan. Hyvällä kelillä kalusto on myös varatumpaa, joten tästäkin syystä on hyvä varata kalusto etukäteen. Retkeilyvarusteet kannattaa aina varata etukäteen. 

Pitääkö melomaan lähteä rannastanne vai saako kajakin vietyä muualle?

Melomaan pääsee rannastamme tai voit vuokrata kalustoa vaikka viikoksi omalle mökille. Autamme mahdollisuuksien mukaan myös kuljetuksissa.

Onko kajakkien /sup-lautojen vuokraukselle esteitä?

Kalustoa vuokraamme 18-vuotta täyttäneille. Alaikäisille vanhempien luvalla. Ehdoton edellytys on uimataito! Mikäli vuokraat kalustoa pitää sinulla olla tapaturmavakuutus itsellesi. Retkillä olet vakuutettu toimestamme.

Mitä kaikkea teillä on tarjota?

Vuokrattavana on yksikkökajakkeja  13 kpl. Intiaanikanootteja yksi, samoin yksi kaksikkokajakki. Sup-lautoja 7kpl. Mikäli on tarvis liikutella isompia porukoita, teemme yhteistyötä toisten vuokraamoiden kanssa saadaksemme tarvittavan määrän kasaan.

Vesille voit lähteä omatoimisesti itseksesi tai osallistua järjestämillemme reissuille. Voit kerätä myös oman porukan ja tilata reissun ohjauksella.

Talvella vesien ollessa jäässä vuokraamme lumikenkiä ja liukulumikenkiä. 

Järjestämme Tyhy-päiviä, synttäreitä, polttareita.. ja ei, aina ei tarvitse lähteä vesille! Voimme liikkua hyvin luonnossa myös maalla vaikka Kajakkikioski nimi vesille kovasti johtaa.

Meiltä voit vuokrata myös retkeilyvälineitä. Keittimiä, majotteita, (teltta, riippumatto, Tentsile)  rinkkaa ja kuivapussia löytyy jos ompi tarvis.